Mellan två jobb..

Imorrse så drog jag iväg till Fränsta på studiebesök med ett par andra som står emellan två jobb.
Var rätt nice over there men var ju inte direkt nå kurser som lockade. Jakt&fiske t.ex. varför skaffar man en sån kurs där nu för? Fel att satsa på lite tyngd? T.ex. bygg eller nåt? Vet inte hur folkhögskolorna tänker, verkar ju mest vara en massa tokkurser på deras skolor. Det är ju iofs inte högskola eller nåt dylikt men det är la bättre att skaffa in lite som man kan ha nytta av i verkligheten och som man kanske skulle kunna jobba med, eller?..

Tycker dom borde kunna starta upp lite KY-utbildningar här i Ånge. Det vore ju kung för oss som inte gör ett skit på dagarna. Då har vi nånting att göra på dagarna plus att vi sen får vi en utbildning, så vi förhoppningsvis får jobb och sen blir det mer jobb åt dom som håller i skit'n. Fattar inte, önskar att jag vore kingen i kommun så det kunde bli lite ordning och reda här va..

What to do? Ska leta lite jobb nu som vanligt.. Sen blir det väl att lägga sig ner i soffan och vila lite som vanligt.. Lite tv/dator hela dagen som vanligt..
Börjar bli något less på det här livet nu må jag säga. Det suger nå jävulskt att sitta hemma hela dagarna och inte göra ett skit!

Så här ser mina dagar ut på ett ungefär:
Kliver upp mellan 11-13 och duschar direkt,
Slå på dator, radio/musik,
Äta 12-14,
Borsta tänderna 12-14.30
Kanske går en vända med Alfons mellan 14-16,
Sitter vid datorn/tvn 14-16
Lagar mat eller väntar på mat, äter mat 16-16.30
Sitter vid datorn/tvn 16.30-01.30 typ


VÄLDIGT roligt är det! .. eller inte!!

Vet ni förresten?
De flesta vet ju att då man köper en reklam under reklampausen då det är superbowl att det kostar skjortan.
En reklamsnutt på 30sec under matchen kostar ca 19miljoner skr. Det är ju ganska stört det och det sjuka är att dom tjänar igen pengarna pga den där reklampausen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0