Norge..

Bleh, imorron ska jag iväg till Norge igen och jag är så sjukt otaggad på att åka ända dit! Menmen, det blir en veckas jobb sen hem igen, ska bli skönt att få tjäna lite mer pengar. Pengar behövs alltid :)

Var hos Canna igår och tittade på  hockey och spelade nhl10. Jag, e.p, viktor och canna. Hell of a night, roligt som fan var det;D Jag blev hur sjuk som helst i typ 30 minuter också. Tog en klunk öl och skulle skratta samtidigt eller nåt liknande så det bara sprutade och jag fick öl hela mig och i näsan och efter det så blev jag hur sjuk som helst. Nös och var täppt i näsan som bara fan men det gick över efter ca 30 min tror jag :)



GOOD SHIT!!

Schweiz - Kanada

Sitter just nu och tittar på den matchen, tredje perioden drog precis igång och VILKEN match det har varit! Det är så grymt att se, önskar att jag kunde få vara på plats och se allt live det vore ju helt jävla awesome! Schweiz trycker till bra mot Kanada, Kanada som har ett sånt förbannat grymt lag.

Nu ska jag se färdigt på matchen. Det står för tillfället 2-2, HEJA SCHWEIZ!!

OS

Nu är det tv-tittande och os för hela slanten! Har tittat hela dagarna nu då det har varit os och det är så bra! Ska kika färdigt på skidåkarna, bara herrarnas final kvar sen drar jag iväg till danne för att titta på hockey ;D Herrarna börjar 01.30 och damerna börjar nu om 30min.


Heja Sverige!! Heja Sverige!! Heja Sverige!! Heja Sverige!!

Heja Sverige!! Heja Sverige!! Heja Sverige!! Heja Sverige!!



Farsan!

Nu har jag precis kommit hem ifrån bio, jag, canna och orseen har varit och kikat på Farsan. Det blev inget utav det igår så vi tog det idag istället. Riktigt rolig film :D Han är så jävla ful Farsan himself, alltid lika bra :)

Jag lagade en underbart god middag till mig själv förut också. Det blev lite stekt kycklingfilé, kryddat med chili, peppar och salt. Stekta tomater och paprika och däri lite grädde, ost och nå dippsås aktigt som mamma gjorde för nån dag sen som fanns kvar som jag även tog och hällde i, sjukt gott blev det! Jag är så jefla bra på att laga mat så det är schukt!






Neeeej!!!!!

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!! Givetvis så missar jag allting!!!! Jag har väntat på hockey-os huuuuuuuur länge som helst och nu kommer jag troligtvis inte kunna se deeet, åå vad arg jag är½!! Sen så missar jag när jack action spelar också :@@@ jobbar måndag - söndag 8 -> ~ nästa vecka och det drar igång till helgen och final på nästa söndag :@

Alla hjärtans-dag

Jahapp, idag är det alla hjärtans-dag, woo lycka! .. Eller?

Har suttit och spelat lite nhl idag med canna och vi äger som vanligt. Nu sitter jag och kikar på os med la familia.
Jag och Canna ska på bio senare ikväll, vi ska se Farsan. Ska bli roligt att se den, jag tror den är rooolig =))

På söndag åker jag tillbaka till Norge och ska jobba i en vecka, sweeeet! Ska bli skönt att få komma iväg en stund och tjäna ihop lite mer pengar och vara ifrån ett tag bara! Jobbigt bara att jag inte har varit där på en månad nu så lär väl ha glömt allt igen...


What to do?

Booriiing!! Sitter och surfar runt lite grann men dessvärre så hittar jag ingenting roligt..

Igår blev det fest, först blev det hos e.p med han och viktor sen åkte vi iväg till toivo och tillbringade hela kvällen där. Det var rätt roligt faktiskt =)))

Idag har jag bara varit slö hela dagen, sov till kvart i 2 eller nåt liknande och sen dess har jag spelat nhl hela tiden fram tills kl 7~ då jag var tvungen att avbryta för jag åt en jävla chokladgodis som det var nötter i:@ Så har mått dåligt sen dess, puka't lite grann och så men börjar känna mig bättre nu som tur är!
Pappa tittar på nån skitfilm på 4an, nå brittiskt skräp.. Jag tål verkligen inte deras amatörfilmer och serier, oftast är de värdelösa!

Flash Forward

whoop, whoop! Nyss hemkommen ifrån Canna. Har varit där och spelat lite nhl 10. Grymt roligt som vanligt :D
Beställde mig ett ps3 idag jag med, hoppas jag får det till på fredag. Då blir det till att nörda hela helgen! :D

Har precis käkat 2 burgare, mums, och tittar nu på scrubs och kikar runt lite på nätet.. Tror jag ska slå på lite serier istället. Har precis börjat tittat på en serie som canna tipsade mig om, Flash Forward. Det verkar vara en riktig bra serie, spännande som fan iaf. :)



Äntligen!

Wiee, nu har jag äntligen fått min lööön! Sjukt härligt!
Snart blir det en efterlängtad shopping!!


Funderar på om jag ska ta och gå ut och gå en sväng, ser ut att vara rätt härligt ute men jag tror det är ca -10 så det är ju rätt kallt.. Nåväl, först ska jag borsta tänderna och fundera på om jag ska beställa nu eller vänta... Jobbigt! Det hade varit mycket enklarare om jag hade bottsjälv, då hade jag beställt diiirekt!

Pinga?

Förstår mig inte på det här med pingningen jag.. Jag vet då en som kommer få hjälpa mig imorron eller nån dag fram över :)

Film!

Sitter och kikar på Pelikanfallet på 3:an. Har även svullat i mig lite pringles och en liiten dricka. Jag älskar pringles sourcream&onion, dom är så sjuukt goda! Det sämsta med dom är att man knappt kan sluta äta så man äter upp dom direkt.. Men tur jag inte är så glupsk och sparsam av mig så det räcker ett tag :)

Är inte trött nånstans men vill sova, finns ingenting att göra heller. Ingenting att göra för att få mig trött. Bleh, hate it! Nåja, det får väl bli nån runda betapet eller nåt efter filmen då kanske.


Vänner.

Euhh, börjar bli lite trötter.. :( Gick och la mig efter bondfilmen på 3an igår och den slutade väl runt halv 12 typ? Aja, jag somnade inte förrän kl 3 typ, kul. Sen upp kl 8 och fara till fränsta så börjar bli lite trött. Har gått och blivit ovan vid att kliva upp i tid igen.

Whoop, whoop! Imorron får jag lön tror jag, eller på torsdag. Hoppas jag får den imorron och att det är typ 1000000kr, hauhau..

Ganska fränt :P


Aja, nu började vänner så byeee!

Mellan två jobb..

Imorrse så drog jag iväg till Fränsta på studiebesök med ett par andra som står emellan två jobb.
Var rätt nice over there men var ju inte direkt nå kurser som lockade. Jakt&fiske t.ex. varför skaffar man en sån kurs där nu för? Fel att satsa på lite tyngd? T.ex. bygg eller nåt? Vet inte hur folkhögskolorna tänker, verkar ju mest vara en massa tokkurser på deras skolor. Det är ju iofs inte högskola eller nåt dylikt men det är la bättre att skaffa in lite som man kan ha nytta av i verkligheten och som man kanske skulle kunna jobba med, eller?..

Tycker dom borde kunna starta upp lite KY-utbildningar här i Ånge. Det vore ju kung för oss som inte gör ett skit på dagarna. Då har vi nånting att göra på dagarna plus att vi sen får vi en utbildning, så vi förhoppningsvis får jobb och sen blir det mer jobb åt dom som håller i skit'n. Fattar inte, önskar att jag vore kingen i kommun så det kunde bli lite ordning och reda här va..

What to do? Ska leta lite jobb nu som vanligt.. Sen blir det väl att lägga sig ner i soffan och vila lite som vanligt.. Lite tv/dator hela dagen som vanligt..
Börjar bli något less på det här livet nu må jag säga. Det suger nå jävulskt att sitta hemma hela dagarna och inte göra ett skit!

Så här ser mina dagar ut på ett ungefär:
Kliver upp mellan 11-13 och duschar direkt,
Slå på dator, radio/musik,
Äta 12-14,
Borsta tänderna 12-14.30
Kanske går en vända med Alfons mellan 14-16,
Sitter vid datorn/tvn 14-16
Lagar mat eller väntar på mat, äter mat 16-16.30
Sitter vid datorn/tvn 16.30-01.30 typ


VÄLDIGT roligt är det! .. eller inte!!

Vet ni förresten?
De flesta vet ju att då man köper en reklam under reklampausen då det är superbowl att det kostar skjortan.
En reklamsnutt på 30sec under matchen kostar ca 19miljoner skr. Det är ju ganska stört det och det sjuka är att dom tjänar igen pengarna pga den där reklampausen.

Superbowl!

Fifad.. Sitter och kikar lite på superbowl som började precis, eller håller på att börja. Dom har inte börjat spelat än. Vore grymt att vara där och se det live, fyfan vad folk och jävulskap. Jävulskt tryck det ska vara på arenan!

Idag har jag förövrigt bara legat och slöat typ hela dagen. Gårdagen tillbringades hos hjalle och det var riktigt roligt faktiskt! Det brukar aldrig bli bra fester annars men igår var det faktiskt riktigt bra tycker jag :)
Kul att träffa lite nytt folk och gammalt folk, trist att alltid vara med samma folk hela tiden. Lite variation, tack!

Jaja, jag ska väl kika lite på det här och sen gå och lägga mig :)

Alfons JR

Whoop whoop!
Har precis 'ätit tacopaj, som jag gjorde! Den blev helt okej faktiskt :)

Mamma har förresten beställt en Alfons jr(:D:D!) men det är inte säker att vi får den om det är många som har beställt osv, men hoppas hoppas!! Isåfall så får vi den i april:D Mysigt det vore med en liten valp till iaf, dom är ju så söta:)
Jag skulle även få bestämma namn på den lilla valpen, jag funderar på Alfons jr hittills men jag vet inte.. Tips? Skriv i kommentar!

Nu sitter jag och dricker öl i min ensamhet, nån som vill joina eller som har några idéer på vart man kan gå nånstans?


Peace out!!

Cash is king!

Nu har jag precis varit på systemet, jag och alfons gick dit eftersom ingen annan ville med. Usch, det är fan inte lätt att gå med en hund i koppel och bära på en platta öl och dessutom inte ha vantar på sig. Fick ställa ner plattan nån gång även, tillslut så kopplade jag loss alfons så han fick gå själv. Iaf när jag kom hem så hade jag så JÄVLA ont i fingrarna så jag höll på börja gråta :((

Oh, just ja!! Jag hittade 500kr(!) som jag hade gömt för mig själv i en låda i ett kuvert uppe på mitt rum! Fyfan vad bra jag är, sjukt lyckat! :D

Mästerkock!

Städa.. Jag har blivit så dålig på att städa, förut så städade jag fan 2-3 gånger i veckan och nu "städar" jag typ 1 gång i månaden. Och nu då jag städar rummet så går jag först in och plockar bort alla kläder, sängkläder osv och kastar i tvätten sen hänger jag ut täcke och kudde sen så orkar jag fan inte göra nåt mer. Känns inte som att det spelar nån roll eftersom jag aldrig är på rummet förutom då jag sover mina 4-5 timmar om dagen..

Så, ja nu har jag gjort min "städning" har även stekt mig två burgare, var slut på dressingen så då blev jag lite ledsen MEN jag tog och använde sån starksås som man har till tacos och fyfan vad gott det var! Trodde det bara var Max som kunde göra så goda burgare men icke! Jag kanske skulle börja jobba med att steka burglerer jag med? Har kommit in på det flera gånger förut också just eftersom jag är så jävla bra på't. Det är nog det enda jag är bra på just nu tror jag.

Jag har varit på konsum och köpt in ett par påsar tacokrydda så jag ska till och laga till en tacopaj lite senare men nu ska jag nog fräscha till mig lite, dvs duscha, borsta tänderna osv.
Tror jag ska gå ner på systembolaget därefter också men ska ta och höra om nån mer ska dit först, så trist att gå ändå dit ner och stå i kö själv..

Action-hjälte

"Lejde torpeder att jaga rånare, Dolph Lundgren.

– Jag har mycket mer larm, galler över alla fönster och beväpnade vakter dygnet runt.

Men vem rånar egentligen en karateexpert?

– Som sagt, det hade varit jävligt jobbigt om jag hade varit hemma. Låt säga att man tar kål på tre killar inför sina barn. Det hade inte varit så jävla trevligt med blod överallt.

– Det var tur att det gick som det gick"

Haha, fan vad ful han är Dolph

Uppe med tuppen?

Nja, nästan iaf. Har sovit sjukt dåligt hela natten, vaknat hela tiden så jag tog och klev upp strax efter 8. Sitter och lyssnar på morgonpasset, luuvv it!

Idag ska jag ta och städa mitt rum, duscha osv, gå på domus och bolaget tror jag. Sen ska jag laga tacopaj, gott gott! ..Hoppas jag klarar det bara :)

Haha, aflons är så söt. Varje gång jag gäspar och sträcker på mig så gör han också det, så rolig :D

Sovadags?

Nu har jag precis ätit färdigt glass med hemgjord chokladsås och ett par bullar och tittat på HIMYM på 6an, hur bra som helst. Bästa serien som finns utan tvekan! :)

Hittade precis ett sånt sjuuuuuukt klipp, hur fan kan man göra nåt sånt där? Fyfan, stackars vovve :'/ Usch, klarar verkligen inte av att se såna här klipp, jag mår så dåligt av dom, speciellt när stackarn ligger och piper och har ont där nere. Usch! :'(
Hur kan folk vara så idiotiska?! Hur kan man stå och skratta och filma och göra nåt sånt här? Det är ju så fruktansvärt sinnessjukt så det inte är sant!!

Här är videon men jag varnar er det är riktigt äckligt och sjukt!


Fanns även en facebook-hat-grupp.
Stackars hunden, lida fick den göra också..



Aja, nu ska jag nog gå och lägga mig och titta på lite roliga klipp på utube i telefonen tills jag somnar. Igår blev det Ursäkta Röran Vi Bygger Om och lite Time Out. Få se vad som blir idag :)


Sport, sport och sport!

Har suttit och tittat på tv hela kvällen och följt matcherna online på aftonbladets hemsida. Det gick ju inte så bra för modo tyvärr men desto bättre för timrå :)
Jag har väl inte direkt nåt favoritlag i ES men det är väl timrå och modo som jag tycker bäst om I guess..

Har precis tittat på sporten på 2an och inväntar nu sporten på 4an sen blir det nog csi eller nåt dylikt. Nu däremot ska jag ta och värma på ett par bullar eller nåt annat gott! :)




Längtar till hockey-os, inte länge kvar nu!! :D:D

Irriterad.

Jag HATAR när Patrik är hemma här och äter och fjantar på. Jag blir så jävla irriterad och äcklad av han så jag blir spyfärdig!!
Han är sån attention-whore till mamma och pappa, haha. Tönt.

Längtar tills jag flyttar till Australien/Nya Zeeland(det gäller att satsa stort;)) så jag slipper se han och irritera mig vardag.. Okej, australien/nya zeeland är väl lite väl kryddat men vore skönt och jag vill åka dit men fuck it, låt mig få ett jobb så jag kan flytta hemifrån så jag slipper vara hemma åtminstone.


Skulle vilja..

.. ta bort den förbannade rubriken, undra om det går? Det vore ju helt fantastiskt! Finns inget värre än att försöka hitta på en rubrtik..

Jag hittade lite att laga till iaf! Det fick bli pommes i ugnen(har aldrig gjort dom i ugnen förr, gör alltid i fritösen) och stekt grillkorv. En typiskt barnmat men ack så gott! Vi brukar typ aldrig äta sån mat, så det här är typ andra gången jag ätit det vad jag kan minnas :P Den första gången var med marcus i by ävet, så har aldrig ätit det hemma, schukt men så är det!

Skulle egentligen se film ikväll med orseen's men jocke skulle få jobba imorronbitti så det blev ingenting utav'ne, sucks. Undra vad jag ska göra nu och resten av kvällen då? Om en timme börjar iofs HIMYM och BBT men det är ju ett tag dit...

Jag ringde ävet till jävlarna på Ice.net som försöker lura mig på pengar men fick sitta i telefonkö i 10min sen la jag på för jag var så jäävla hungrig och maten jag lagit till såg så himla god ut, vilket det var! :)

Middag..

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra för middag idag, om jag ens orkar göra middag. Ska se om jag hittar nånting gott att göra annars skiter jag i det så får pappa göra sina jävla potatisbullar som han antagligen kommer att göra om inte jag har gjort mat.

Funderar även på varför jag fått interneträkning för januari och februari då jag redan betalat för dom? Fast nu har jag fått för januari, februari och mars + startavgift som jag också redan har betalt. Va fad.. Sen stod på sidan deras att de skulle kosta 99kr/månaden framtill midsommar men det står fortfarande 199 för mig men det kanske var om man köpte nu iofs, aja måste ta reda på det här så jag inte blir lurad!!

Mat var det jag skulle försöka fixa, japp hej!

Promenad!!

Nu har jag precis varit ute och gått med Alfons och jocke. Hur härligt som helst ute, blev en rätt lång promenad också. Det är ca 0.5 grader ute så det är ju kalashärligt!

Beställde nytt lösenord till mitt nordea i norge eftersom jag inte fått det, efter en lång tids väntan har jag ätnligen fått det iaf, victory! :)

Är sugen på att äta nånting men vad det vet jag icke, ska gå och titta om jag hittar nånting gott att äta och dricka nuuu!

Uttråkad!!

Gud, vad tråkigt jag haaaaar det!! Fyfan, vad ska man göra egentligen? Imorron måste jag verkligen försöka hitta på nånting att göra, måste iaf gå ut och vara ute ett tag har jag bestämt men vad ska jag göra ute liksom?.. Hoppas jag får åka tillbaka till norge så snart som möjliiigtttttt eller att jag får mig ett heltidsjobbbbb!

Aja, mer tv-tittande och surfning.


Over'n'out!

af

men va fad ska jag till ålsta och göra? jävla af, även att det är obligatoriskt att åka på en jävla studieresa till fränsta för att titta på deras skola, kul... Jag har ju redan sett att det inte finns nånting där för mig annars hade jag ju sökt nånting där. Dårskap.

sjukt att det är ett par stycken som läser min blogg iaf, måste vara väldigt intressant att läsa om mina spännande dagar, iofs så vet jag vilka det är, eller iaf 3 av de 6st.. =)

Idag har jag iaf legat på soffan hela dagen och tittat på tv och på en film, hoodwinked - bra film, länge sen jag såg den. Ska bli kul att se 2an när den släpps också :) Seeeeeeen har jag lagat mat, schöttbullar och stuvademakkisar blev det idag och seeen har jag varit ute med valpson och nu tittar jag på scrubs och väntar på big bang theory och how i met your mother ska börja, som börjar kl 18. Vet aldrig vilket av dom jag ska se, hatar att dom sänds på samma tider:@

the life of an unemployed..





Filmtime

Euhhh... har sjukt tråkigt så ska ta och titta på antingen hoodwinked eller sherlock holmes kan inte bestämma mig riktigt........... men det lutar nog åt hoodwinked först och sen holmes =]]

Choklad!

Jag och jocke var på konsum för jag var så jäkla godis och julmust-sugen. Väl nere på konsum så var ALLT godis rensat men det fanns julmust där som tur var. Vi bestämde oss för att gå till gluggen istället, vilket förövrigt har det godaste lösgodiset(!!). Köpte med mig massa choklader, lysmelk och bon apetit, världens kanske godaste godisar och självklart ett par moam's :) Sen tillbaka till konsum och köpa julmust och nu sitter jag här och njuter =)) jajajajaaa

Golden retriever

Frågade precis mamma om inte Alfons skulle få en valpkompis och gissa vad?! Hon har redan planerat att köpa en ny golden! :D
I april så kommer det födas nya golden-valpar från där vi köpte valpson och mamma ska ringa och boka en ny åt oss verkar det som just nu :)))

Dags att börja fundera på vad den nya valpen ska heta, det kommer att bli en till pojke eftersom det blir enklarare. Längtar tills det kommer en till sån här sötnos! :)


Tisdag.

Tisdag är en rätt bra dag för då kommer nya avsnitt av How I Met Your Mother och One Tree Hill annars suger det väl som alla andra dagar. Såå, ja jag har kikat på dom nya avsnitten och lagat mat annars har jag inte gjort nånting direkt, som vanligt..

Funderar på att rulla ner på konsum och köpa mig nå gotta. Tåls att fundera på, hej!

Trådlöst.

Pappa köpte trådlös router idag, så nu har jag äntligen fått till det. Jävla stök med installation och jävulskap men nu funkar det åtminstone. Skönt som fan då man slipper alla jävla kablar som är överallt. Nu kan jag surfa med min telefon på vårat trådlösa också, awesome! Inte för att det behövs direkt men roligt att det funkar iaf :)

Skräp på tvn som vanligt så sitter och surfar runt lite och tråkar.. What to doooo?!?

Trött..

Det blev inge umeå idag.. Läkarn som jag skulle ha var hemma med sitt sjuka barn:@ Aja, var la tur att vi bara hann sätta oss i bilen innan dom ringde.

Idag har jag bara legat på soffan och lyssnat på p3 och tittat på film hela dagen.. Har sökt lite random jobb också annars har det bara varit en riktigt slacker-dag :P

RSS 2.0